Perusahaan ngapura ing India

Shacha Technoforge MANUFAN FLANGES, GEARS, GEARS, ROTAVATOR, lan PRODUK PIPE.Kita nggunakake teknologi dhuwur-end lan proses manufaktur paling anyar.

We produsen sing digunakke

Kita Nggawe Kabeh Jinis Gear sing Diisi, kalebu Spur, Helikal, Bevel, Cacing, Rak & Pinion, lan Gear Scin.

Pabrik FLANGES

Kita Nggawe Kabeh Jinis Flanges Baju sing Utawa, kalebu flanges gulu, flanges buta, flanges buta, soket lembar flanges, flanges gabungan puteran.

Pabrik Fittings Pipa

Kita nggawe kabeh jinis fittings pipa baja sing sarat, kalebu Uni, salib, sikut, tee, lan coupling.

We produsen pemantik rotavator

Pabrik rotavator, kalebu kit Perumahan, Reg Flange Set, lan Axle.

Sektor sing kita ngladeni

Flanges, gears, lan bahan pas pipa digunakake ing macem-macem aplikasi. Shacha Technoforge Nggawe produk sing bakal digunakake ing sektor sing beda. Penilaian layanan layanan kanggo ngontrol lan ngatur sumber kanthi nyetel prioritas kanggo jinis klien lan proyek tartamtu ing sistem kasebut.

Borewell

Borewell

Pipe Fittings & Flanges

Fittings & Flanges Pipa

Power Generation & Transmission

Generasi & Transmisi Daya

Railway Industry

Railway Industry

Agriculture Rotavator

ROTAVATOR ARRigIFULTURE

Oil Refinery<

Kilang Minyak

Infrastruktur Kita

Dadi teknologi, riset, desain utawa kualitas, SHACHA TECHNOFORGE Wis ngarsane kabeh faktor kasebut ngetrapake teknik produksi anyar supaya bisa nambah produke. Amarga kemampuan gawe kreatifitas lan desain tim kita, desain kita komprisi liwat inovasi lan eksklusif.

Waca liyane

Tapak Global

Perusahaan kasebut nyopir tuwuh ekspor terus-terusan lan nggedhekake tekan wilayah sing beda-beda ing wilayah. Nganti sadawane dalan global, kita kudu sukses kanggo jaringan dealer lan subyek sub sing nggawa merek kita kanthi cara sing diatur ing jagad iki.