Perusahaan pangsaéna di India

Shacha Technoforge Pabrik pikeun ngutus ngutuk, gear, ronavator, sareng pipa biaya.Kami nganggo téknologi anu luhur sareng prosés pabrik panganyarna.

Urang ngahasilkeun gear

Kami ngahasilkeun jinis ééh milu, kalebet spur, helical, beisk, cacing, cacing, Rack, sareng Piat, sareng scion.

Urang ngahasilkeun flanges

Urang ngahasilkeun sagala jinis baja.

Urang ngahasilkeun pipa pipa

Urang ngahasilkeun sababaraha jinis pipa baja baja, kalebet union, nyebrang, siku, tee, sareng gandeng.

Urang ngahasilkeun pikeun muter rotavator

Urang ngahasilkeun relavators, kalebet kit perumahan, regang setel, sareng gandar.

Séktor kami ngawula

Empang, gear, sareng pipa fitner anu dianggo dina sagala rupa aplikasi. Shacha Technoforge Alat produkna dianggo dina séktor anu béda. Kualitas pamaksin jasa kami ngalibatkeun sareng ngatur sumber daya ku setting prioritas pikeun jenis klien sareng proyek dina sistem.

Borewell

Borewell

Pipe Fittings & Flanges

Pipa fiting & flanges

Power Generation & Transmission

Generasi kakuatan & pangiriman

Railway Industry

Industri karéta api

Agriculture Rotavator

Tekvator

Oil Refinery<

Minyak minyak

Infrastruktur kami

Janten téknologi, panalungtikan, desain atanapi kualitas, SHACHA TECHNOFORGE Parantos nyetél-tekna kana kabéh faktor ieu didirikeun téknik produksi énggal pikeun ningkatkeun kualitas produk na. Kusabab sacara makhabireun sareng kamampuan tim pikeun tim urang, desain urang diwangun ku dua inovasi sareng ekslusif.

Maca deui

Tapak suku global

Perusahaan nyetir Pertumbuhan Ékspor na terus teras-terasan ngahontal kana wilayah anu béda pikeun bawana. Tulang sapanjang jalur global, urang ngahutang kasuksésan kami ka jaringan anu saé.